Home » plintafwerking

Trap & plintafwerking

Gietvloer op de trap

In een huis wat met gevoel voor design is ingericht, is de trap nogal eens een lastig object. Hoewel een trap nodig is om van de ene op de andere etage te komen mogen er wel eisen worden gesteld aan het uiterlijk ervan. 

Een trap die met een gietvloer is gemaakt is dan ook haast onzichtbaar.

Voordelen:

  • Eenvoudig schoon te houden. Bij een normale trap zal er altijd stof en vuil tussen de kieren van de trap gaan zitten. Een gietvloer trap is één aaneengesloten geheel. De trap is dan ook heel eenvoudig te reinigen met enkel een droge stofwisser.
  • Geen kleurverschil. Is er al een gietvloer op één of meerdere etages gelegd, dan zal er geen kleurverschil zijn bij de trap. De vloer is dus één geheel wat heel ruimtelijk oogt in je huis.
  • Slijtvaste trap. Een normale houten trap zal na verloop van een aantal jaren behoorlijk slijtage geven. Je ziet de loopsporen op de trap terug. Een gietvloer trap is echter zodanig hard dat deze geen loopsporen krijgt. De gietvloer op de trap is dus slijtvaster dan een willekeurige andere bekleding op de trap.

Plintafwerking

Gietvloer plinten vormen de basis voor de aansluiting met de wand. Dat gebeurt uiteraard op vloerhoogte, zodat er een naadloze overgang ontstaat tussen de vloer en de muur. Het doel ervan is om bescherming te bieden, maar ook wordt er een nette afwerking mee gerealiseerd.

Er zijn allerlei mogelijkheden met gietvloer plinten, zodat u met voorkeuren qua stijl en uitstraling rekening kunt houden. Uniek Gietvloeren levert kant en klare én epoxyplinten.

Advies bij keuze gietvloer plinten

Net als bij de keuze voor een gietvloer, en de samenstelling en afwerking daarvan, geldt uiteraard dat u ook op advies kunt rekenen als het gaat om de keuze voor plinten. 

Bestel beschermvilten bij Scratchnomore via deze link en ontvang 5% korting

Beschermvilten

Bescherm uw vloer met onze kwalitatieve beschermvilten.

Kant & klare Plinten

Hoogwaardige plinten tegen elke ondergrond te verlijmen

Scroll to Top