Home » Over ons

Over Uniek Gietvloeren

Uniek Gietvloeren is een bedrijf dat jarenlang ervaring heeft met het aanleggen van gietvloeren. Al sinds 2005 leggen wij verschillende vloeren aan voor particulieren en bedrijven.

Ons doel is dat iedere klant tevreden is met zijn of haar vloer. Wij zijn kritisch als het gaat om service en kwaliteit en het is ons streven om aan uw verwachtingen te voldoen.

U kunt op onze website zien welke soorten gietvloeren wij leveren. Bij Uniek Gietvloeren volgen wij ook de laatste trends, bijvoorbeeld de betonlook.

De mogelijkheden zijn eindeloos, de kleuren uitgebreid en met onvoorstelbare combinaties of voorzien van een 3D print creëren wij een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Een vloer kan heel bepalend zijn in een woning, bedrijf en zelfs in de kleinste ruimtes.

Het creëert de juiste sfeer, straalt warmte uit, oogt industrieel of zorgt voor een onvergetelijke 1e indruk. Een vloer mag en kan indruk maken, zeker als het een vloer is naar uw wens. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn.

Garantie: Uniek Gietvloeren geeft 5 jaar garantie op uw nieuwe vloer. Zo bent u zeker van een mooie vloer.

Prijs: De prijs hangt af van uw huidige staat van de vloer en de oppervlakte. De afwerking en de gebruikte materialen zijn van invloed op de prijs. Afhankelijk van uw wensen en van het gebruiksdoel.

Deze aspecten bepalen namelijk welk type vloer het meest geschikt is. De materialen kunnen verschillen en zijn prijsbepalend net als het totale oppervlak.

Gecertificeerd

Scroll to Top