Home » Industrieel » Coating

Coating vloeren: Voordelig, maar ijzersterk

Wat is een Coating vloer?

Coatingvloeren hebben een dunne kunststof toplaag vaak, niet dikker dan 1 mm, die u over uw bestaande (kunststof) vloer heen kunt laten aanbrengen.

Een vloercoating is ook perfect als afwerking van ondergronden van beton en cement. Voor een aantrekkelijke prijs biedt een vloercoating u hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer, en ook de vlakke, naadloze look is vergelijkbaar met die van een gietvloer. 

De juiste vloer kiezen voor uw bedrijf is nog niet zo gemakkelijk. Bedrijfsvloeren moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om hygiëne of waterbestendigheid. Een coatingvloer voldoet aan dergelijke eisen en is daarom een hele goede optie. Bovendien is er niet zoiets als één soort coatingvloer; u hebt altijd de keuze uit verschillende coatingvloeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van duurzame coatingsystemen, waaronder vloercoating. Ook voor bijvoorbeeld wandcoating en kunststof plinten bent u bij ons aan het juiste adres. Uniek Gietvloeren biedt moderne en onderhoudsvriendelijke bedrijfsvloeren voor uw bedrijfshal, winkel, kantoor of zorginstelling.

Verschillende mogelijkheden en toepassingen kunnen aan de coating vloer worden toegevoegd, zoals werken met Epoxy coating, waterverdunbaar en antislip.

Voordelen

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting
  • Naadloos
  • Voor elke toepassing een geschikt systeem
  • Alle RAL, NCS en Sikkens kleuren
  • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk.
Scroll to Top