Home » Industrieel

Industriële gietvloeren

Meer informatie

Een industriële vloer is zo ontwikkeld dat het een uitstekende basis is voor een omgeving waar hoge of extreme eisen worden gesteld.
Denk aan fabriekshallen, magazijnen, distributiecentra, garages of werkplaatsen. Onze industriële vloeren zijn bestand tegen onder meer zware belasting, diverse chemicaliën, zijn naadloos, stofvrij en kunnen eventueel met antislip worden afgewerkt.  

Er zijn verschillende soorten vloeren mogelijk. Denk hierbij aan een epoxy gietvloer of een coating vloer

Al deze vloeren beschikken over overeenkomstige eigenschappen, maar kennen ook unieke kenmerken. In ieder geval zijn alle vloeren naadloos, onderhoudsvriendelijk en ijzersterk. 

Vuil en stof krijgen geen kans om zich in naden of poriën te nestelen en dat maakt deze industriële vloeren ook weer geschikt voor een ruimte waar hygiëne van het grootste belang is.

Een extra bijkomend voordeel is dat u met de aanschaf verzekerd bent van een vloer die een lange levensduur heeft. Wij hebben overigens voor uiteenlopende industriële toepassingen verschillende vloersystemen beschikbaar. Zo kan voor iedere ruimte de perfecte vloerafwerking worden toegepast.

Bij de keuze voor een industriële vloer is er veel mogelijk ten aanzien van de kleur. Deze vloeren zijn in veel kleuren leverbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld logo’s of afbeeldingen aan te laten brengen in het vloeroppervlak.

Voordelen

  • Extreem hoog belastbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos en veilig
  • Vloeistofdicht en slijtvast
  • Bevordert de hygiëne
  • Veiligheidsverhogend
  • Leverbaar in alle RAL, NCS en Sikkens kleuren
  • HACCP Gecertificeerd
Kantoor vloer

Exoxy vloer

Een epoxyvloer is een naadloze gietvloer met een hoge hardheid die wordt aangebracht bovenop een bestaande draagvloer.

Coating vloer

Coatingvloeren zijn een dunne kunststof toplaag van vaak minder dan 1 mm, die u over uw bestaande (kunststof)vloer kunt laten aanbrengen.

HACCP vloer

HACCP is een voedselveiligheidssysteem wat voldoet aan de strenge regels omtrent hygiene en veiligheid in de voedselbranche.

Anti-slip

Een anti-slip gietvloer zorgt voor meer grip en veiligheid, waardoor de kans op ongelukken aanzienlijk vermindert.

Scroll to Top