Home » Design

Design Gietvloeren: Modern en comfortabel

Meer informatie

Bent u op zoek naar een modern ogende vloer, die comfortabel aanvoelt met een chique uitstraling? Design gietvloeren zijn steeds populairder.

U haalt de beste gietvloer in huis Slijtvast, UV bestendig, blijvend elastisch, geluiddempend, warmtegeleidend, naadloos vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen. Bovendien vergt een Uniek Gietvloeren weinig onderhoud onze gietvloeren worden niet alleen duurzaam gemaakt, maar gaan ook nog eens jaren mee.

Veelgestelde vragen

Er wordt vaak gedacht dat gietvloeren snel scheuren en daardoor niet geschikt zijn als vloerbedekking. Echter plaatst Uniek Gietvloeren ook gietvloeren met een flexibele en comfortabele tussenlaag om scheurvorming tot wel 2.5 millimeter te voorkomen. Hierdoor is de vloer slijtvast en gaat deze gemiddeld 30 jaar mee, wat de gietvloer een duurzame investering maakt. Deze scheurvrije gietvloer biedt een zekerheid van 99 procent om scheuren op te vangen, waardoor dit type vloer zeer geschikt is voor nieuwbouwwoningen.

Een woning of werkpand wordt graag sfeervol en uitnodigend ingericht. Dit kan met behulp van meubels en accessoires, maar ook de vloer speelt een belangrijke rol in het interieur. Wist u dat gietvloeren in veel uiteenlopende kleuren en patronen beschikbaar zijn? Met onze solid kleuren, die bestaan uit één uni kleur, kiest u voor een strakke uitstraling. Kiest u voor een blended kleur wat uit 2 kleuren bestaat, dan gaat u voor een natuurlijke uitstraling.

Met huisdieren is het fijn als de vloer gemakkelijk schoon te maken is en tegen een stootje kan. Een gietvloer biedt die perfectie combinatie aan, want dit type vloer is zowel praktisch als hygiënisch. Zo zijn deze geheel naadloos, waterdicht en hebben een hoge krasvastheid. Daarnaast is een gietvloer eenvoudig schoon te maken, aangezien vlekken van natte hondenpootjes of kattenharen simpel met een dweil of vochtige doek verwijderd kunnen worden.

Naast woonkamers, slaapkamers en kantoren is de gietvloer ook uitermate geschikt voor keukens en badkamers. Omdat de gietvloer vloeibaar wordt aangebracht, is deze volledig waterdicht en geheel naadloos, waardoor er geen vocht of vuil in een naad terecht kan komen. Dat zorgt ervoor dat een gietvloer gemakkelijk te onderhouden is. En nog een bijkomend voordeel: met een gietvloer lijkt de ruimte groter.

Doordat een gietvloer vrij dun is (3-4 mm), wordt de warmte snel doorgegeven en is de woning of werkpand snel op temperatuur, waarmee je energie bespaart. Met vloerverwarming wordt de warmte van onderaf gecreëerd en gelijkmatig verspreid met een gietvloer. Zelfs als de vloerverwarming uitstaat, doet de gietvloer nuttig en duurzaam werk door de omgevingswarmte op te nemen. Dat zorgt in de winter voor lekkere warme voeten en in de zomer voor een verkoelend effect. In combinatie met vloerverwarming is een gietvloer dus zeer comfortabel én duurzaam!

Voordelen

  • Ideaal met vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kraswerend en vloeistofdicht
  • Oneindig veel mogelijkheden en kleuren
  • Naadloos en vloeistofdicht
PU Gietvloer

PU vloer

Naadloze- en flexibele gietvloer die over bijna elke ondergrond te plaatsen is & ideaal combineert met vloerverwarming

Betonlook

Met een betonlook gietvloer heeft u de uitstraling van een betonnen vloer, maar heeft u de vele voordelen van een gietvloer

Siergrind

Een degelijke en honderd procent naadloze korrelvloer met een creatieve no-nonsense uitstraling.

Renovatie vloer

Schades aan uw bestaande gietvloer kunnen wij herstellen met een renovatie vloer. Is uw vloer verkleurd? Wij maken deze als nieuw.

Beton Ciré

Beton Ciré is een prachtige afwerking met een warme uitstraling en een levendige look, wat over elke ondergrond te plaatsen is. 

Scroll to Top